λίγα λόγια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΚΟΝΤΡΑΝΤΖΗΣ

Λίγα λόγια για την επιχείρηση μας

Το κατάστημά μας ξεκίνησε να λειτουργεί το έτος 1923, όταν πρώτο-ήρθε ο προπάππους πρόσφυγας απο την Σμύρνη και συγκεκριμένα απο τα Λυγδά της Μικράς Ασίας.

Στην αρχή, η τοποθεσία του καταστήματός μας βρισκόταν ακριβώς απέναντι απο το τωρινό (γωνία Αγίου Ανδρέου και Βότση) και έπειτα, τον Οκτώβρη του 1997, μεταφερθήκαμε στην τωρινή τοποθεσία μας, στην Αγίου Ανδρέου 131.

Αρχικά ξεκίνησαν με την πώληση μερικών βασικών ειδών όπως Σουλτανίνα, Στραγάλι, Φιστίκι και καφέ. Πλέον διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε μπαχαρικά, ξηρούς καρπούς, σνακς, είδη ζαχαροπλαστικής, μέλια και superfoods.

Η παρασκευή των ξηρών καρπών σε μεγάλο ποσοστό τους γίνεται αποκλειστικά απο εμάς, γεγονός το οποίο δεν έχει αλλάξει στα σχεδόν 100 χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας. Πιο συγκεκριμένα, μια μεγάλη ποικιλία μυρωδικών και μπαχαρικών σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις για να σε ταξιδέψουν με μοναδικά αρώματα και γεύσεις! Διαθέτουμε μοναδικά Snatts, ιδιαίτερα συνοδευτικά για τον καφέ, το ποτό ακόμα και για το γεύμα σας! Στο κατάστημά μας μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και να διαλέξετε μοναδικές σοκολάτες με εκλεπτυσμένες γεύσεις και κουφέτα όλων των ειδών, πολύχρωμα, με γέμιση και σκέτα!
 
Όλη αυτή η διαδικασία της τέχνης της παρασκευής του ξηρού καρπού πέρασε αρχικά στα χέρια του Χρήστου Κόντραντζη, έπειτα στον Γιάννη Κόντραντζη και σιγά σιγά περνάει και στις νεότερες γενιές.
 
Επισκέπτοντας το κατάστημα μας από κοντά, θα ανακαλύψετε μοναδικά προϊόντα για όλες τις μέρες της εβδομάδας και για όλα τα γούστα! 

eshop

έρχεται σύντομα

Αγίου Ανδρέου 131, Πάτρα
261 022 2927